• Nederlands
  • English
    Tel.: 0164 - 299500

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Menukaart (Grote kaart)

    • Lekkers om mee te BEGINNEN

    • Lekker van de Slager en de Groenteboer

      4,95

      Boerengroenten soep met balletjes

    • Een rode Klassieker door alle eeuwen heen

      4,75

      Tomatensoep van rijpe pomodori tomaten

    • De Noordzee in een kommetje

      6,25

      Rijkelijk gevulde vissoep

    • Flinterdunne carpaccio met 'n Hollands tintje

      11,95

      Carpaccio met pijnboompitten, balsamico dressing en Hollandse oude kaas

    • Vistripje naar de Binnenschelde en terug

      11,95

      Heerlijke frisse salade met Hollandse garnalen, gerookte zalm en krabsalade

    • Van het grijze Holland naar 't zachte Bergen

      13,75

      Cocktail van Hollandse garnalen met cocktailsaus

    • Salade van het "Krabbegat"

      8,25

      Mooie salade met Bergs knabbelspek en een zacht gepocheerd eitje

    • Oosters Bergen op Zoom

      8,10

      Oosters gekruide mosseltjes met kaas gegraniteerd

    • Stokbrood op z'n Bergs met kruidenboter

      3,95
    • Stokbrood op z'n Markiesch

      4,25

      Met tomatentapenade en aioli

    • Voor de VIS liefhebber

    • Wij zwemmen altijd met zijn tweeën

      dagprijs

      Twee slibtongetjes in de boter gebakken

    • Een omweg van Willem van Oranje

      16,50

      Gebakken zalmfilet omwikkeld met boerenspek in een zachte mosterd-dillesaus

    • Wij snoepen van twee walletjes

      18,50

      Gebakken gamba's met een pittige kreeftensaus of gebakken gamba's met look en groente (8 stuks gepeld)

    • Gezond uit de Schelde

      14,75

      Visstoofpotje met diverse soorten vis/zeevruchten

    • Een Geuzenmaal

      12,50

      Met kerrie en knoflook gebakken mosselen geserveerd met knoflook en cocktailsaus

    • Zeeuwse gekookte Mosselen (seizoen)

      dagprijs
    • Voor de KLEINSTEN onder ons

    • Frikandel / Kroket / Kipnuggets / Vissticks

      6,50

      Lekker met frietjes, mayonaise, ketchup en appelmoes

    • Nog iets lekkers NA

    • Vers gebrande koffie met borrel uit de Branderij

      6,75

      IJskoude koffie met een borrel er in, vanille-ijs en slagroom

    • Mini Peperbusje

      7,25

      Peperkoek-nougatine parfait met stukjes peperkoek en vanillesaus

    • Kaatje Mossel

      5,95

      Een mooie bol-vanille-ijs met advocaat en slagroom

    • Een blonde dame uit Bergen

      5,25

      Vanille-ijs met donkere chocoladesaus

    • Canadese chocolade bereid tot 'n hemelse modder

      6,95

      Chocolademousse met zachte vanillesaus

    • Zomer op het Beursplein uit een rietje

      5,95

      Een echte frisse sorbet met ijs, fruitsaus en slagroom

    • Een spelend kind bij de Suikerfabriek

      4,50

      Een lekker kindertoetje om zelf te kliederen

    • Voor de VLEES liefhebber

    • Kip uit het oude kruithuis "de Stoelenmat"

      14,95

      Lekker gekruide kipsate met heerlijke satesaus, kroepoek en gebakken uitjes

    • De Markies Van Ee

      24,50

      Botermalse Ierse tournedos met beurre cafe de paris

    • De Van Ee Spareribs

      17,95

      Mals, zoet en pittig van de nieuwe bolle

    • Schotse Angus Aberdeen biefstuk

      16,95

      Met roze-pepersaus vol van smaak en niet te zuinig (200 gram)

    • Bergs varkentje

      15,50

      Zacht varkenshaasje omwikkeld met spek in een heerlijke bosuiensaus

    • Mix van Heinde en Verre

      18,75

      Mixed grill bestaand uit varkenshaas, kipfilet, Ierse biefstuk, pittige bakchorizo en een bekend stukje sparerib

    • Chefs favorietje

      17,25

      Super malse diamanthaas met 4 gamba's met kruidenboter en aioli

    • Kip ontmoet het "Krabbengat"

      13,50

      Krokant gebakken kipfilet gevuld met krab geserveerd met een echte kreeftensaus

    • Een erfenis van de Pruisische keizer

      11,75

      Een heerlijk krokant gebakken schnitzel

    • Voor de VEGETARIËR

    • Een Groentetuintje

      12,50

      Met quorn, pasta en roomsaus

    • Salade Vegetaria

      12,50

      Met brie, noten en geitenkaaskroketjes

    • De Italiaanse Klassieker

      9,95

      Huisgemaakte Italiaanse lasagne

    • Frisse maaltijd SALADES

      De salades worden geserveerd met brood of friet

    • Salade Van Ee

      12,50

      Met spek en een gepocheerd ei

    • Salade voor de Vegetariër

      12,50

      Met brie, noten en geitenkaaskroketjes

    • Salade Niçoise

      12,75

      Met tonijn, ui, paprika, olijven

    • Bij een Bergse BORREL

    • Cajun gekruide Kipvleugels

      7,95
    • Gefrituurde Calamaris van Alva

      5,95

      Inktvisringen

    • Bitterballen

      5,50

      (10 stuks)

    • Bittergarnituur gemengd

      6,50

      (12 stuks)

    • Een Borrelbak, voor de nog grotere trek!

      6,50

      (48 stuks)